Har man sagt sommer, må man også sige myg. Det er desværre ikke til at komme udenom de små dyr, der virker til kun at have én mission: At sætte sig på dig og efterlade dig med et kløende myggestik. Så frem med din myggespray, for sommer efter sommer bliver man fyldt med de små, røde knopper, der kradser og kradser.

Heldigvis er der råd for at komme denne kløen til livs. Her er en myggespray svaret – og naturligvis skal det helst være en billig myggespray, så de små myg tager mindst muligt af dine penge.

Prisen kan nemlig variere fra en billig myggespray til omkring 30 kroner og helt op til en dyr, der kan koste over 100 kroner.

Både en billig myggespray og den dyre har samme formål: nemlig at stoppe din kløen. Det kan derfor anbefales at bruge mindst muligt penge på det og købe en billig myggespray. Hvis du køber en billig myggespray og der står 2-3 sprøjt på den, så brug i stedet 5-6 sprøjt. Så virker det nemlig meget bedre. Dermed kan en billig myggespray sagtens være ligeså god som en dyr.

 

Før du når til at skulle købe en billig myggespray er der mange veje til at undgå myggestik i første omgang. For eksempel kan du købe et myggelys til at holde myggene væk. Det fungerer ved, at du tænder for stearinlyset – myggelyset – og det udskiller en citron-lignende duft, som myggene ikke kan lide, og dermed holder de sig på afstand, så du kan være i fred for de små dyr og undgå myggestik. Et andet alternativ er at anskaffe sig et myggenet. Når du skal sove, kan du naturligvis ikke have et stearinlys tændt, og her kommer myggenettet dig til undsætning. Det kan nemlig sættes op, så du stadig kan sove med åbent vindue, og dermed ikke behøver at svede dig igennem en hel nat, for at undgå at blive stukket af myg.

 

Skulle det alligevel være sket, at du er blevet stukket, hvilket desværre kan være svært helt at undgå i den danske sommer, så er løsningen at anskaffe sig en billig myggespray. De dyre myggesprays påstår, at man ikke skal bruge så meget ad gangen, men hellere købe en billig myggespray og bruge en større dosis end foreslået på pakken. Køb også hellere en lidt mindre myggespray, da man sjældent bruger så meget. Derved slipper du for at smide noget ud af din billig myggespray. Et alternativ til en billig myggespray er en myggestift, men de er ikke så effektive, og derfor skal der heller ikke spares på den.

 

Der findes to slags myggespray: Den ene slags er den, der stopper kløen, hvis uheldet skulle være ude, og den anden slags er dem, der forebygger myggestikkene. I begge tilfælde kan det anbefales at købe den bedste myggespray. Køb en billig myggespray og spar så ikke på den. Både hvis du vil den forfærdelige kløen til livs eller hvis du vil undgå et besøg på din krop fra en myg.

 

En myggespray er din bedste ven om sommeren. Der er ingen, der bryder sig om at få myggestik – og heller ikke den kløe, der virker til aldrig at stoppe. Heldigvis hjælper en myggespray i begge tilfælde, hvad enten du vil bruge en til at holde myggene væk eller du vil bruge en, der skal komme den ulidelige kløen til livs.

 

Sommer og myg går hånd i hånd, men heldigvis behøver du ikke i kontakt med de små, summende dyr, bare fordi kalenderen skriver myggesæson.